Kocasinan'ın Köklü Mahalleleri Baştan Aşağı Yenileniyor

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri’nin köklü mahallelerindeyapılankaldırımve asfalt yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Kocasinan'ın Köklü Mahalleleri Baştan Aşağı Yenileniyor
Her fırsatta Kocasinan Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceleyerek hizmetlerin aksamadan tamamlanmasına özen gösteren Başkan Çolakbayrakdar, Yenişehir, Turgutreis ve Beşparmak Mahallelerinde toplam 10 kilometreyi kapsayan yenileme ve çevre düzenlemesi çalışmalarını kontrol etti.Çalışmalar ile ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Çolakbayrakdar, yenileme çalışmalarınınyoğun tempoda devam ettiğini vurguladı.

“Kocasinanımız’ın köklü mahallelerinde yol yenileme, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarıyapıyoruz.” diyen Başkan Çolakbayrakdar, yapılan çalışmalar neticesinde mahallelerin yeni çehrelerine en kısa zamanda kavuşacağını vurguladı. Başkan Çolakbayrakdar, “Yeni Kocasinan’ı hazırlamak için gece gündüz çalışıyoruz. Bu kapsamda Kocasinan’ın köklü mahallelerinde çevre düzenlemesi ilealt ve üst yapı çalışmaları yapılıyor. KASKİ, kanalizasyon ve içme suyuyla ilgili yenilemelerini yaparken,bir başka firmamız da alt yapı ile ilgili çalışmalarını aynı anda sürdürüyor. Çalışma yaptığımız yer, Bekir Yıldız Bulvarı’na bağlayacak olan bir caddedir. Yaklaşık bir kilometrelik bir hat var. Bunun yanı sıra sokaklarda alternatif yeni yollar yapıyoruz. Bu yol yapım ve yenileme çalışmaları 10 kilometreyi bulacak. Bu çalışmalar sona erdiği vakit Beşparmak, Yenişehir ve TurgutreisMahallelerimiz’de ‘Yeni Kocasinan’ı’ oluşturacağız.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, çalışmalar tamamlandığında yol ve kaldırımları en güzel şekilde vatandaşların hizmetine sunacaklarını da sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA