Kırşehir'de Demokrasi Nöbetleri Sürüyor

Kırşehir’de demokrasi nöbetleri 10. gününde de devam etti.

Kırşehir'de Demokrasi Nöbetleri Sürüyor
Cacabey Meydanında toplanan binlerce kişiye, Vali Necati Şentük, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli, CHP İl Başkanı Yılmaz Zengin, MÜSİAD üyeleri ve çok sayıda kamu kurumu çalışanı eşlik etti.

Kur’an tilavetinin okunması ile başlayan programda, Cacabey Meydanında toplanan binlerce kişi belediye mehter takımı eşliğinde marş okudu.

Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı için canlarını vermeye hazır olduklarını ve ikinci bir talimat gelinceye dek alanlardan ayrılmayacaklarını ifade etti.

Alanı darbe girişiminin olduğu ilk günden itibaren boş bırakmayan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halkın artarak devam eden sevgisinin milli iradenin bilincinde olduğunu gösterdiğini söyledi.



AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan ise “Darbeciler halkın milli irade için sokaklara çıkacağını, canhıraş tepkisini hesap etmedi. Şimdi herkes yaptığının hesabını verecek. Milli iradeye TBMM’nin gerçek sahipleri sahip çıkarken birileri de kaçtı. Şimdi yargılama sürecinde yaptıklarının da hesaplarını verecekler” dedi.

Cacabey Meydanında demokrasi nöbetine gelen vatandaşa çorba ikramı yapıldı.
Kaynak: İHA