Edirne'de Uyuşturucu Operasyonu

Edirne’de, polis ekiplerince uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen iki şüphelinin ikametlerinde, narkotik dedektör köpekler ‘dark’ ve ‘sıla’ marifetiyle yapılan aramada, 160 adet extacy hap, 12,40 gram bonzai, 26.78 gram toz esrar maddesi ile uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen bin 345 TL ele geçirildi.

Edirne'de Uyuşturucu Operasyonu
Edinilen bilgiye göre, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, Y.T. ve B.T. isimli iki şüphelinin uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edildi. Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında, 2 şüphelinin Çavuşbey Mahallesi’nde bulunan ikametlerinde narkotik dedektör köpekler ‘dark’ ve ‘sıla’ marifetiyle yapılan aramada, 160 adet extacy hap, 12,40 gram bonzai, 26,78 gram toz esrar maddesi ile uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen bin 345 TL ele geçirildi.

Şüpheli B.T. ve Y.T. isimli şahıslar yakalanarak, ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alındı ve adli makamlara sevk edildikleri öğrenildi.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’nden uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan açıklamada, “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapan ve geleceğimizin teminatı olan gençliğimizi bu yola sürüklemeye çalışan her türlü şahıs ve oluşumlarla mücadelemiz artarak ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.
Kaynak: İHA