Berat Albayrak: Vay anasını...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "Vay anasını, darbenin düzmecesi varmış. Buna varım diyenin aklından şüphe ederim" dedi.

Berat Albayrak: Vay anasını...
Berat Albayrak: Vay anasını...
15 Temmuz FETÖ'cü hainlerin darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en yakınındaki isim olan Bakan Albayrak, o gece yaşananları anlattı.

CNN Türk ekranlarında canlı yayın konuğu olan Bakan Albayrak, darbe girişimine tiyatro diyenlere çok sert tepki gösterdi. 'Dünyada böyle alçakça senaryo ve neticesi ne olursa olsun bunun sonrasindeki resimde olmayı kim kabul eder?' diye soran Albayarak, 'Siz paşaları bağlayacaksınız ve o paşalar sadece kendileri değil yedi sülalesi lanetlenmeyi kim göze alabilir? Başarını olsa da olmasa da bu insanlar hep böyle anılacak. Kaç kişiyi ikna edersiniz böyle düzmece bir darbeye? Bunun maddi ve makamsal karşılığı yok. Bunu yapan herkes 79 milyon tarafından nesiller boyu lanetlenecek. Belki de evlatlarına ve çocuklarına bu topraklar da su bile verilmeyecek.' dedi.

Tepkilere insanın acı acı güldüğünü belirten Albayrak, 'Vay anasını, darbenin de böyle düzmecesi varmış. Buna varım diyenin ben aklından şüphe ederim' ifadesini kullandı.