Adıyaman Üniversitesi Milli İrade Kahramanlarına Yemek İkramında Bulundu

Adıyaman Üniversitesi tarafından demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

Adıyaman Üniversitesi Milli İrade Kahramanlarına Yemek İkramında Bulundu
Adıyaman Üniversitesi 15 Temmuz Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) darbe girişimi sonrasında meydanlara inen vatandaşlara iki defa yemek verildi.

Darbe girişimin ardından ilk resmi açıklamayı yapan ve ilk günden bugüne kadar milli iradenin yanında yer alan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Adıyaman Hükümet Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan demokrasi kahramanlarına akşam ve gece yemeği ikramında bulundu. Tavuklu pilav ve ayran dağıtımını Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ve eşi Necla Gönüllü yaptı.

Yemekten sonra kısa bir değerlendirme yapan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, 15 Temmuz gecesinden bu yana meydanda olduklarını ifade ederek vaktin birlik olma vakti olduğunu belirtti.

Prof. Dr. Gönüllü, “15 Temmuz gecesinden bu yana meydanlardayız. Demokrasi nöbetini tutmaya ve milli iradenin yanında yer almaya devam ediyoruz. Ta ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci bir emri gelene kadar meydanlarda olacağız. Halkımızla, Adıyamanlılarla birlikteyiz. Bugün de bu demokrasi nöbeti tutan kahramanlarımıza Üniversite olarak yemek ikramında bulunduk. Afiyet olsun” dedi.

Yemek alan demokrasi kahramanları ise Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’ye teşekkür ederek halk olarak Rektör Prof. Dr. Gönüllü’nün yanında olduklarını söylediler.
Kaynak: İHA