MASKİ'den Ozanca Mahallesine İsale Hattı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gölmarmara’nın Ozanca Mahallesi’ne yetersiz gelen su miktarını artırmak için isale hattı döşeme çalışmalarına başladı.

MASKİ'den Ozanca Mahallesine İsale Hattı
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Gölmarmara Ozanca Mahallesi’ne yetersiz gelen ve ihtiyacı karşılamaması nedeniyle Merkez İsmetpaşa su deposundan mahalleye bağlantı yapılıyor. MASKİ ekipleri mahalleye kadar olan bölüme yaklaşık 4 bin metre isale hattı döşüyor. Çalışmaların başlaması ile birlikte bin metrelik bölüm geride kaldı. Çalışmaları MASKİ Sorumlusu Mücahit Tunay da yakın takip ediyor.

"17 ilçemizde de aynı özveriyle çalışıyoruz"

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Ozanca mahallesinde döşenen isale hattı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Nohutçu, “17 ilçemizde organize ve koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Gölmarmara’nın Ozanca Mahallesi’nde içme suyunun yetersiz geldiğini öğrenen ekiplerimiz, çalışmalara başladı.

Merkez İsmetpaşa su deposundan mahalleye bağlantı yapmak için isale hattı döşüyoruz. Malzemeler mahallemize taşındı. Ekipler hat döşeme işlemini hızlı bir şekilde ilerletiyor. Hat tamamlanınca Ozanca mahallemizin yetersiz su sorunu ortadan kalkacak. 17 ilçemizde de aynı özveriyle çalışıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA