Bozüyük'te Semazenler Meydandaki Halkı Büyüledi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde demokrasi nöbeti devam eden Cumhuriyet Meydanı’nda Mevlana Derneği tarafından gerçekleştirilen sema gösterisi büyüledi.

Bozüyük'te Semazenler Meydandaki Halkı Büyüledi
Okunan ilahi ve gerçekleştirilen sema gösterisinin ardından konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, “Burada tam 7 gündür bizimle birlikte demokrasi mücadelesi veren herkese teşekkür ediyorum. Bu örgüt ve ve bu örgüte destek veren herkesle mücadelemiz devam edecek. Bizler arkasına milletin desteğini almış vatanı için çalışan bir hükümet olarak ülkeyi bu duruma sokanlar ile kanunların çerçevesinde mücadele edeceğiz” dedi.

Daha sonra alana gelen eski AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz ile görüşen Başkan Fatih Bakıcı ve beraberindekiler, Ankara’da olayların arka yüzünü ve tüm ayrıntıları eski vekilden dinlediler. Büyük bir tehlike atlatıldığını belirten Poyraz, ülke olarak durumdan en az zararla çıkma hayretinde olduklarını ve hükümetin ve Cumhurbaşkanın durumu çok iyi yönettiğini ve dirayetli olduğunu belirtti.

Soğuk hava nedeni ile alanda çorba ve çay ikramı yapılırken, kalabalık sabah saatlerine kadar alandan ayrılmadı.

Gerçekleştirilen programa eski AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Müftüsü Selami Bağcı, AK Parti Belediye Meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Çam ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: İHA