Elazığ'da Demokrasi Nöbeti 24 Saat Aralıksız Devam Ediyor

Darbe girişiminin püskürtülmesinden sonra tüm ulusta olduğu gibi Elazığ’da da demokrasi nöbeti 24 saat aralıksız devam ediyor.

Elazığ'da Demokrasi Nöbeti 24 Saat Aralıksız Devam Ediyor
İlk günden itibaren İzzetpaşa Meydanı’nı dolduran Elazığlılar, ellerinde Türk bayraklarıyla demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. 7’den 70’e meydanda toplanan vatandaşlar, darbeye karşı olduklarını dile getiriyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan evlerinize gidin diyene kadar meydanlarda bekleyeceklerini belirten Sevda Demir Polat, "Bu olaylar 1 ayda sürse 3 ayda sürse biz meydanlardayız. Biz cumhurbaşkanımızın arkasındayız. O bir beyaz güvercin ona nasıl kıyarlar. Cumhurbaşkanımıza kıyanları Allah kahretsin. Cumhurbaşkanımızı millet seçmiş. Rabbim FETÖ’yü kahretsin. Allah onun belasını versin" dedi.

"Cumhurbaşkanını fedaileriyiz"

Cumhurbaşkanımız Erdoğan için meydanlarda beklediklerini vurgulayan Ayşe Şeker de, "Cumhurbaşkanımızın meydanlara çağırdığı anda beri buradayız. Kürt’ü, Türk’ü, Alevi, Sunni hepimiz kardeşiz. Şuan ayrım yapmanın zamanı değil" diye konuştu.

Yurdu her tülü münafıktan kurtarmak için meydanlarda olduklarını söyleyen 70 yaşındaki Sayid Karademir, "Bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın fedaileriyiz, onun için meydanlarda bekliyoruz" ifadelerinde bulundu.

"Vatan, millet namus, şeref için buradayız"

Bu millete ve vatana canını seve seve vereceğini aktaran Fethi Ahmet, "Biz meydanlarda vatanımızı, namusumuzu, şerefimizi korumak için bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Türkiye’nin çok zor bir süreçten geçtiğini dile getiren Hasan Yıldız, "Hepimiz demokrasimize destek için buradayız. İnşallah yarınlarda böyle bir şeyle karşılaşmayız" dedi.

3 yıl önce Suriye’den Türkiye’ye geldiğini ifade eden Haled Vahaybey, "Biz Türklerle birlikte meydanlarda nöbetteyiz. Biz de 24 saat meydanlarda beklemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA