Aydın Özel Medinova Hastanesi'nden Açıklama

Aydın’daki özel hastanelerden Mediniova hastanesi yönetimi yaptıkları basın açıklaması ile mali denetimden geçtiklerini ancak hastanenin kapalı olmadığını ve sağlık hizmeti vermeye devam ettiğini belirttiler.

Aydın Özel Medinova Hastanesi'nden Açıklama
Bazı yayın organlarında hastanenin kapatıldığına yönelik haber çıktığını ancak Resmi Gazetede yayınlanan listed hastanelerinin adının bulunmadığı belirtilen Genel Direktör Op. Dr. İbrahim Köseoğlu ve Tıbbı Hizmetler Direktörü Op. Dr. İlhan Özkan imzalı açıklamada “Bugün resmi gazetede yayınlanan kanun hükmünde kararnameye dayanılarak ülkemizdeki bazı sağlık kuruluşları kapatılmış ve hazineye devredilmiştir. Resmi gazetede yayınlanan listede hastanemizin adı bulunmamaktadır. Bu sabah maliye bakanlığı yetkilileri hastanemize gelerek mali kontrol ve envanter tespitinde bulunacaklarını söylemişlerdir ve halen bu işlemler devam etmektedir.

Hastanemizin kapatıldığına ya da hazineye devredildiğine dair herhangi bir resmi yazı ya da evrak bulunmamaktadır. Hastanemizin kapatıldığına dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Hastanemizin, şirket ortaklarımızın hiçbir yasa dışı örgüt ve yapılanma ile ilişkisi kesinlikle bulunmamaktadır. Tüm hastane yönetimi, ortakları ve çalışanları olarak her türlü yasa dışı örgüt, darbe girişimi ve eylemi bir kez daha kınıyoruz. Daha sonra meydana gelecek gelişmeler basın ve kamuoyu ile paylaşılacaktır" denildi.
Kaynak: İHA