Selendi'de Demokrasi Şehitleri İçin Lokma Hayrı

Manisa’nın Selendi ilçesinde 15 Temmuz günü bir grup FETÖ Terör örgütüne mensup asker tarafından yapılan darbe girişimi sonrası ilk cuma namazına binlerce vatandaş camilere akın etti. Eski Camide kılınan cuma namazı öncesi İlçe Müftüsü Ramazan Arba tarafından Kur’an Tilaveti yapılırken, şehit düşenler için salavat getirildi. AK Parti İlçe teşkilatı tarafından da cuma namazı sonrası demokrasi şehitleri için lokma hayrı yapıldı.

Selendi'de Demokrasi Şehitleri İçin Lokma Hayrı
Manisa’nın Selendi ilçesindeki bütün camilerde okunan hutbede 15 Temmuz gecesinin millet olarak tarihimizin en zor, en uzun ve karanlık gecelerinden biri olduğu ve bu girişimin ardından milletçe kenetlenildiğine dikkat çekildi.

Hutbeden sonra hep birlikte saf tutan vatandaş darbe girişimi sonrası demokrasi şehitleri için dualar edip salavat getirdi. Namaz çıkışı merkez Eski Camide AK Parti ilçe teşkilatı tarafından vatandaşlara, demokrasi şehitleri ruhuna lokma dağıtımı yapıldı. Lokma hayrına İlçe Kaymakamı Murat Aydın, Jandarma komutanı Kadir Ateş, Emniyet Amir vekili Ali Parlak ve çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: İHA