Polis Ve Askere Ücretsiz Çay İkramı

Tokat'ın Turhal ilçesinde bir çay evi, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından ilçede görevli polis ve askerlere yıl sonuna kadar ücretsiz çay ikramında bulunacak.

Tokat'ın Turhal ilçesinde faaliyet gösteren bir çay evi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından, polis ve askerlere ücretsiz çay ikramında bulunmaya başladı.

Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Yenişehir camisi yanındaki çay evini işleten Ali Akçay, FETÖ'nün darbe girişimine tepki göstererek, bu durum karşısında polis ve askere ücretsiz çay ikramında bulunmaya karar verdi.

İş yerinin camına 'Asker ve polise çay ücretsizdir' yazan Akçay, 'Devletimizin FETÖ ile yaptığı mücadelede biz de polis ve askere çay ikramında bulunmayı düşündük' dedi.

Polis ve askerlerin uygulamadan memnun olduklarını anlatan Akçay, yıl sonuna kadar ücretsiz çay vermeye devam edeceklerini söyledi.

'Vatan hainlerini Allah kahretsin, bir daha da inşallah böyle bir şey olmaz, bir daha da yeltenmezler' diyen Akçay tüm polis ve askerleri iş yerine çay içmeye davet etti.
Kaynak: AA