Nilüfer Belediyesi Mübadele Evi Tekirdağ'a Örnek Oldu

Nilüfer Belediyesi’nin Görükle’de hayata geçirdiği Mübadele Evi, Tekirdağ Belediyesi’ne örnek oldu.

Nilüfer Belediyesi Mübadele Evi Tekirdağ'a Örnek Oldu
Tekirdağ Belediyesi’nden gelen heyet, Başkan Mustafa Bozbey’i ziyaret ederek, Mübadele Evi ile ilgili bilgi aldı ve destek istedi. Tekirdağ Belediyesi Kültür Şube Müdürü Fatih Akın, “Nilüfer’in çalışmalarını yakından takip ediyoruz. İleriki tarihlerde yapmak istediğimiz Mübadele Evi hakkında bilgi almaya geldik. Bizlere göstermiş olduğunuz yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Nilüfer’in örnek projeleriyle ilgili her zaman destek verebileceklerini belirten Başkan Mustafa Bozbey de bu tür işbirliklerinin önemine dikkat çekerek, “Birçok belediye gelip projelerimiz hakkında bizden bilgi alıyor, biz de elimizden geldiği kadarı ile destek vermeye çalışıyoruz . Çalışmalarımızın temelinde 6 odak nokta var. Demokrasi, özgürlük, eşitlik, vicdan, katılımcılık ve sosyal belediyecilik odak noktalarımız ve biz çalışmalarımızı da bu doğrultuda yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Başkan Mustafa Bozbey, sonunda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür Şube Müdürü Fatih Akın’a 29 Ekim 2013’te 5990 kişiyle oluşturulan Atatürk portresi hediye etti.
Kaynak: İHA