Niğde'de CHP Ve AK Parti İl Başkanları Demokrasi Nöbetinde

Niğde’nin AK Parti İl başkanı Emrah Özdemir ve CHP İl Başkanı Erhan Adem omuz omuza darbeye karşı demokrasiye sahip çıkıyor.

Niğde'de CHP Ve AK Parti İl Başkanları Demokrasi Nöbetinde
Niğde Hükümet Meydanı’nda toplanan yaklaşık 5 bin kişi, FETÖ’nün darbe girişimini protesto etti. Niğde’de, darbe protestosu sırasında CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir ile darbeye karşı demokrasiyi savundu. Vatana bir zarar geldiği zaman birliktelik sergilediklerini belirten CHP Niğde İl başkanı Erhan Adem, "Hep birlikte 10. yıl marşı, dombra müzikleri çalıyor. Vatanımıza milletimize zarar geleceği zaman bütün birlikteliğimizi vatan için ortaya koyuyoruz. Bu uğurda canımızı hep birlikte seve seve veririz. Hiçbir şeyden korkmadığımızı bize bu alçaklığı yapanlara gerekli tokatı millet hep birlikte vermiştir. Ne Mutlu Türk’üm diyene. Biz dış devletlerin yaptığı, üst akılların ülkemiz üzerine oynadığı oyuna gereken cevabı vermiştir" dedi.

Bu işin partisi siyaseti olmadığını ifade eden AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir ise "Bu bir memleket meselesi. Darbe girişimi Türk milletine yapıldı. Burada kesinlikle siyasi görüşlerin hiçbir önemi yok. Türk milleti 1918’de Çanakkale’de nasıl bir araya gelip savaştıysa bu savaşı devam ettiriyoruz. Demokrasi savaşının 7. Günündeyiz yine meydanlardayız. CHP’lisi, MHP’lisi, AK Partilisi bir oldu bu Türk bayrağını dalgalandırmak için buraya geldiler. 7 gün, 70 gün, 700 gün olsa da burada olmaya devam edeceğiz, Türk milletinin en son kanı akana kadar burada olacağız" diye konuştu.

Kaynak: İHA