Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü'nden Demokrasi Nöbetine Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine Fethiye’de meydanlara inen yüzlerce kişi demokrasi nöbeti tutmaya devam ederken, Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü’de bütün unsurlarıyla nöbete katılıyor.

Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü'nden Demokrasi Nöbetine Destek
15 Temmuz Cuma günü İstanbul ve Ankara’da gerçekleştirilen kalkışmanın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de yüzlerce vatandaş bekleyişini sürdürüyor. Demokrasi nöbetine sivil toplum örgütlerinin yanısıra birçok kamu kurum ve kuruluşu da destek veriyor.

Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı 5 arasöz, 3 ilk müdahale aracı, 5 tanker, 1 dozer, 1 hizmet aracı, 1 tane trayler, 100 orman işçisi, Değirmenbaşı alanında toplandı. Araçlara Türk Bayrağı asıldı. Sirenler eşliğinde kısa bir tur atıldı.

Fethiye Orman İşletme Müdürü Gürhan Zorlu Orman İşçilerine yönelik yaptığı konuşmada “Bütün arkadaşlarımız daha dikkatli olmalıdır. Orman İçerisinde görülen şüpheliler hemen 155 Polise ihbar edilecektir” dedi.

Orman işçileri de “Yangın nasıl bir felaketse, darbe daha büyük bir felakettir düşüncesiyle hazır şekilde bekliyoruz” dediler.
Kaynak: İHA