Ercan Uslu Görevine Başladı

KOSKİ Genel Müdürü İsmail Selim Uzbaş, emekliye ayrılması dolayısıyla görevini Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Uslu’ya devretti.

Ercan Uslu Görevine Başladı
Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü’nde görev değişikliği yaşandı. Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı olarak görev yapan Ercan Uslu, Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü görevinden emekliye ayrılan İsmail Selim Uzbaş’ın yerine KOSKİ Genel Müdürlüğü’ne atandı. Yaşanan görev değişikliği nedeniyle yapılan devir-teslim ile KOSKİ Genel Müdürü İsmail Selim Uzbaş, görevini Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Uslu’ya devretti.

Ercan Uslu kimdir?

1963 yılında Konya’nın Selçuklu ilçesi Yükselen Mahallesi’nde dünyaya gelen Ercan Uslu, ilk, orta ve lise eğitimini Konya’da tamamladı. Selçuk Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden 1987 yılında mezun olan Uslu, Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü’nde Elektrik Makine, Malzeme ve İkmal Daire Başkanlığı, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Konya Büyükşehir Belediyesi APK Daire Başkanlığı, Konya Büyükşehir Belediyesi Toplu Ulaşım Daire Başkanlığı ve Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Ayrıca Bosna-Hersek Fahri Konsolosluğu yapan Ercan Uslu, evli ve 5 çocuk babasıdır.
Kaynak: İHA