'1453 Bodrum Resort Muhafazakar Tatilin Yeni Adresi Olacak'

Muammer Taşçı, Bodrum’un sadece çılgın eğlencelerden ibaret olmadığını, eşsiz koylara sahip bir yer olduğunu söyledi.

'1453 Bodrum Resort Muhafazakar Tatilin Yeni Adresi Olacak'
Bu yıl hizmete başlayan Bodrum’un ilk denize sıfır herşey dahil muhafazakar oteli 1453 Bodrum Resort Hotel’in Koordinatörü Muammer Taşçı, Bodrum’un hep çılgın eğlenceleri ile hafızalara yer ettiğini ama gerçeğin öyle olmadığını söyledi.

Bodrum’un eşsiz koylara sahip olduğunu belirten Taşçı, "Bodrum’un çok güzel koyları ve rüya gibi bir denizi var. Bitez, Aspat, Karaincir, Yalıkavak ve Torba Bodrum’un eşsiz koylarından sadece bazıları" dedi.

Taşçı; “Muhafazakar ailelerin konaklayabileceği, denize sıfır konumda bulunan bir otel Bodrum’da var mı?’ sorusu akıllardan geçtiğine göre hemen yanıtlayalım; evet kendine ait plajı ve denize sıfır konumuyla İslami değerlere uygun 1453 Bodrum Resort Hotel’de keyifle Bodrum’da gönül rahatlığıyla konaklayabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Muhafazakar otellerinin helal çerçevede sunulan yiyecek içecek ve konaklama imkanlarıyla her şey dahil tatil konsepti ile hizmet veren şehir merkezine 4 km ve havalimanına da 35 km mesafede olduğunu belirten Muammer Taşçı, "315 oda kapasiteli otellerinin, bayan ve erkek misafirler için ayrı ayrı düşünülmüş iki adet havuzu bulunan tesisin içinde çocuklar için de su kaydırakları her iki havuzda da mevcuttur. Ortak kullanımlı 150 metre uzunluğunda denize sıfır aile plajı ve iki adet iskelesiyle keyifli bir tatilin tercih edilen noktası oluyor. İsteyen tüm misafirlerimiz otelin www.1453bodrumresort.com internet sitesinden bilgi alabilirler" dedi.

Kaynak: İHA