KAYSO'dan Demokrasi Nöbetine Destek

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından meydanlarda demokrasi nöbeti tutan halka destek amaçlı, Kayseri Cumhuriyet Meydanında üzerinde “Demokrasi Nöbetindeyiz” yazılı pankartlar bulunan çadır açtı. KAYSO Yönetim Kurulu üyelerinin de katılımı ile demokrasi nöbeti tutan beş bin kişiye bayrak, yemek ve su ikramında bulunuldu.

KAYSO'dan Demokrasi Nöbetine Destek
Çadırda bir açıklama yapan KAYSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Büyüksimitci, demokrasiye karşı yapılan darbenin Türk milletinin hep beraber, kararlı bir şekilde dik durmasıyla atlatıldığını ifade ederek, “Demokrasi destanı yazan halkımızın bu fedakarlığı hiçbir zaman unutulmayacaktır” dedi.

Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlerin halkımızın da desteği ile hüsrana uğradıklarını ifade eden Büyüksimitci, “Başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere cunta heveslileri karşısındaki dik duran meclisteki tüm siyasi partilerimizi, devletimizin tüm kurum ve kuruluşları ile birlikte sivil toplum örgütlerimize minnettarız. Bizde bundan sonra iş dünyası olarak daha fazla çalışmaya, üretmeye ve istihdam sağlamaya gayret edeceğiz. KAYSO olarak halkımızın yanındayız, demokrasi nöbeti tutmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA