Isparta'da Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Isparta Belediyesi 15 Temmuz darbe girişimi esnasında şehit olanlar için Mimar Sinan, Kavaklı, Terminal, Mehmet Tönge, Binbirevler, Mavikent, Gülcü ve Ulu Camii’nde Yatsı Namazı öncesinde Mevlid-i Şerif okuttu.

Isparta'da Şehitler İçin Mevlit Okutuldu
Mevlid-i Şerif’e Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, İl Emniyet Müdürü Halil Altan, İl Jandarma Komutanı İsmail Cömert, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, belediye meclisi üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Namazın ardından Isparta Belediyesi tarafından hazırlanan helvanın dağıtımı ise Vali Şehmus Günaydın ve Başkan Yusuf Ziya Günaydın tarafından gerçekleştirildi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, yaşanan vahim olayların büyük üzüntü verdiğini söyleyerek bir daha böyle acı olayların yaşanmamasını temenni etti.

Allah bir daha bu günleri göstermesin”

Isparta Valisi Şehmus Günaydın ise, ‘Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz, mekânları cennet olsun. Ülkenin geleceği ve bekası için hiç çekinmeden canlarını feda eden demokrasi şehitlerini bir kez daha rahmet ve saygıyla anıyoruz. İhanet çetesinin yaptığı bu girişim milletimizin azim ve kararlılığı ile bertaraf edilmiştir. Bunun bertaraf edilmesinde canlarını hiçe sayan aziz ordumuzun değerli mensuplarına, emniyetimize, jandarmamıza ve milletimize teşekkür ediyorum. Allah bir daha bu günleri göstermesin” dedi.

Kaynak: İHA