Erzurum'da Gaspçı 7 Kişiyi Bıçakladı, Vatandaş Saldırganı Linç Etmek İstedi

Erzurum’da 7 kişiyi bıçaklayarak gasp eden saldırgan vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Pidecide oturanları bıçakla rehin alan şüpheli, polis tarafından ayağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Erzurum'da Gaspçı 7 Kişiyi Bıçakladı, Vatandaş Saldırganı Linç Etmek İstedi
Olay, saat 17.00 sıralarında Erzurum Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, ismi açıklanmayan bıçaklı saldırgan, ilk olarak Erzincankapı semtindeki bir iş yerine girerek burayı yağmaladı ve kendisini engellemek isteyen 2 esnafı bıçakladı. Daha sonra kaçarak 5 kişiyi daha bıçaklayıp gasp eden saldırgan, Yukarı Mumcu Caddesi üzerinde vatandaşların linç girişimine uğradı. Vatandaşların elinden kurtularak pideciye giren saldırgan buradakileri bıçakla rehin aldı. Bu sırada güven timleri vatandaşları havaya ateş açarak dağıtmaya çalışırken şüpheli saldırgan da ayağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Mumcu Caddesi üzerinde toplanan kalabalık saldırganı linç etmek için uzun süre bekledi. Bu sırada polis ekipleri saldırganı arka kapıdan kaçırarak hastaneye gönderdi.

Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
Kaynak: İHA