Başkan Gürşat Kale; 'Biriz, Beraberiz Her Zaman Yanınızdayız'

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçedeki engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların dertlerine derman olmaya devam ediyor.

Başkan Gürşat Kale; 'Biriz, Beraberiz Her Zaman Yanınızdayız'
Pozitif Ayrımcılık Hizmetleri kapsamında ihtiyaç sahibi, yaşlı ve engelli vatandaşları evlerinde bizzat kendisi ziyaret eden Başkan Kale dün de ziyaret ettiği beş engelli vatandaşa daha tekerlekli sandalye hediye ederek dertlerine derman oldu.

Başkan Kale’nin kendilerine yaptığı ziyaretlerden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Yürüme Engelli Huriye Kesgin, Rüştü Ünlü, Bahtiyar Tünal, Orhan Koyer ile Müstafa Alper Başkan Kale’ye teşekkür etti.

KALE “BAŞ TACIMIZSINIZ”

Yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik pozitif ayrımdan yana olduklarını ve imkanları doğrultusunda tüm sıkıntıları çözmeye gayreti içerisinde olduklarını belirten Başkan Kale; “Sizler bizim baş tacımızsınız. Sizlerin, derdi ve sıkıntılarıyla bizzat ilgilenmeye ve çözmeye çalışmaktayım. Elbette, eksik kaldığımız yerler de olmuştur. Ama, zaman içerisinde sizlerin sorunsuz ve daha engelsiz bir yaşam sürmeniz için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

KALE “ENGELSİZ ULAŞIM VE ENGELSİZ PARK PROJEMİZ BAŞLAYACAK”

İncirliova Belediye Başkanlığı olarak engelli vatandaşların sosyal yaşama daha fazla katılımlarını sağlamak için hazırladıkları Engelsiz Ulaşım ve Engelsiz Park Projesi’nde son aşamaya geldiklerini müjdeledi. Hayırsever bir vatandaş tarafından belediyeye bağışlanan bir aracın sadece engelli vatandaşların ulaşımlarını kolaylaştırmak için tasarlandığını ve önümüzdeki günlerde hizmete gireceğini söyleyen Başkan Kale; “Kurtuluş Mahallemizde bulunan Şehit Şaban Bozkurt Parkı

Sadece engelli vatandaşlarımız ile ailelerinin kullanacağı şekilde yeniden tasarlanıyor. Buradaki çalışmalarımızın bitmesiyle beraber engelsiz yaşam aracımızla sizleri evlerinizden alıp parkımıza getireceğiz. Bu parkımızda yakınlarınızla birlikte gönüllerinizce eğlenip vakit geçirebileceksiniz. Bu parkımızla birlikte sizleri birçok sosyal aktiviteyi de yapma imkanıyla buluşturacağız” dedi.

Kaynak: İHA