Yenimahalle Uluslararası Müsabakalara Ev Sahipliği Yapacak

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar: 'Bin 970 metrekarelik alan üzerine inşa edeceğimiz Mustafa Vehbi Koç Spor Salonu'nun inşaatı tamamlandığında, ulusal ve uluslararası müsabakalara da ev sahipliği yapabileceğiz'.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bin 970 metrekarelik alan üzerine inşa edilecek Mustafa Vehbi Koç Spor Salonu'nun, tamamlandığında ulusal ve uluslararası müsabakalara da ev sahipliği yapabileceğini söyledi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, AA muhabirine, projesi tamamlanan ve Yunus Emre Mahallesi’nde inşa edilecek Mustafa Vehbi Koç Spor Salonu'yla ilgili açıklamalarda bulundu.

Tesiste antrenman, fitness, seminer salonları ve çok amaçlı spor alanlarının bulunacağını kaydeden Yaşar, bu sayede gençlerin daha fazla sosyalleşeceğini, sporcuların daha iyi şartlarda antrenmanlarını yapabileceğini, vatandaşlara ve sporculara büyük kolaylık sağlanacağını söyledi.

Yaşar, spor salonunun temelinin ilerleyen günlerde atılacağına işaret ederek, 'Proje tamamlandığında modern görünüşü, dikkat çekici mimarisi ve dev bahçesiyle de adından söz ettirecek bir tesisle Yenimahallelilere hizmet vereceğiz. Bin 970 metrekarelik alan üzerine inşa edeceğimiz Mustafa Vehbi Koç Spor Salonu'nun inşaatı tamamlandığında, ulusal ve uluslararası müsabakalara da ev sahipliği yapabileceğiz.' dedi.

Daha sosyal bir Yenimahalle için çalışmalara hızla devam ettiklerini belirten Yaşar, 'Spor tesislerimizle spora ve sporcuya verdiğimiz değeri her zaman gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın spor yaparak sağlıklı bir şekilde yaşaması, bizim için çok önemli, bunun için çalışıyoruz. Sadece spor tesislerimizle değil, parklarımızda bulunan koşu yolu ve spor aletleri ile de vatandaşlarımızın spor yapmasına imkan sağlıyoruz. Tesislerimize gelemeyen vatandaşlarımız buralarda da spor yapabiliyor. Spora yönelik yaptığımız hizmetlerle sporun kalbi Yenimahalle'de atıyor diyebiliriz.' ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA