Seydikemer'de İftar Programı Düzenlendi

Seydikemer ilçesinde bin 200 rakımlı Seki Yaylası’nda iftar programı düzenlendi.

Seydikemer Belediyesi, Seydikemer Müftülüğü ve Diyanet Vakfı Seydikemer şubesi tarafından bu yıl 2. düzenlenen iftara, AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk’ün yanı sıra Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve 4 bine yakın vatandaş katıldı.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, yaptığı konuşmada, iftar programını bu yıl ikinci kez düzenlediklerini belirterek, şunları kaydetti:

'Geçtiğimiz yıl beklenenin üzerinde bir katılım oldu ve bazı vatandaşlarımıza maalesef yemek yetmedi. Bu yıl 7 bin kişilik yemek yaptık ancak bu kez de arttı. Allah izin verirse gelecek yıl biz yine 7 bin kişilik iftar sofrasıyla burada olacağız. Başta vekilim olmak üzere uzaktan yakında programımıza katılan herkese teşekkür ederim.'

Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ise Muğla’da Ramazan ayının manevi huzurunu vatandaşlarla birlikte yaşadıklarını söyledi.

İstanbul Atatürk havalimanında meydana gelen patlamanın sorumlularını işaret eden Öztürk, birkaç kendini bilmez densizin kendilerini islamın temsilcileri olarak görüp islam adına akla hayale gelmeyecek şeyler yaptığını kaydetti.

İftar programından oldukça etkilendiğini ifade eden Öztürk, başkan Yakup Otgöz ve müftülüğe teşekkür etti.

Programda Hacı Bayram-ı Veli emekli imamlarında Abdulkadir Şehidoğlu ve hafızlar kuran tilaveti sundu.

Kaynak: AA