Kadir Gecesinde Vatandaşlar Pamukkale'deki Etkinlikte Buluştu

Pamukkale Belediyesi tarafından Kadir Gecesi dolayısıyla verilen iftar yemeğinden vatandaşlar bir araya geldi.

Kadir Gecesinde Vatandaşlar Pamukkale'deki Etkinlikte Buluştu
Pamukkale Belediyesi tarafından Kadir Gecesi dolayısıyla düzenlenen etkinlikte vatandaşlar iftarın ardından Hafız Kur’an okuma birincileriyle bir araya geldi. İncilipınar Recep Yazıcıoğlu Parkı’nda yapılan iftarın ardından Dünyaca ünlü Faslı hafız Anas Bourak, Kuran-ı Kerim Okuma Dünya birincisi Hafız Mustafa Özcan Güneşdoğdu ve Kur’an okuma birincisi Hafız Osman Bostancı vatandaşlara Kur’an ziyafeti verdi. Kur’an Kerim ziyafetinin ardından Peygamberimizin sakalı şerifi ziyarete açıldı.

Başkan Gürlesin, iftar öncesinde vatandaşları selamlayarak onlarla sohbet etti.

İftar sonrasında Nurullah Güneşdoğdu’nun sunumuyla gerçekleşen programda ise Hafız İbrahim Cuşan, ilahi ve kasideler seslendirdi. Dünyaca ünlü hafız Anas Bourak, Kuran-ı Kerim Okuma Dünya Birincisi Hafız Mustafa Özcan Güneşdoğdu ve Hafız Osman Bostancı’da bir Kur-an’ı Kerim Kuran ziyafeti verdi.

Daha sonra kısa bir konuşma yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “11 ayın sultanı Ramazan ayında yer alan, maddi ve manevi pek çok hikmet ve rahmeti, bereket ve mağfireti bünyesinde barındıran, Yüce Yaradanın insanlığa kurtuluş çağrısı olan Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesindeyiz. İncilipınar Parkında hazırladığımız programla, Pamukkale İlçe halkımızı Denizli halkımızla birbirinden değerli hafızlarımızla buluşturarak iftardan teravihe kadar bu gecenin manevi atmosferini hep birlikte yaşadık. Allah, Ramazan ayında tutulan oruçları, yapılan ibadetleri, Kadir Gecesinde yapılan duaları kabul eylesin. Tüm Müslüman Aleminin de Ramazan bayramı kutlu, mübarek olsun” dedi.

Kaynak: İHA