Ortak Birlik Ve Beraberlik Mesajı

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Kazım Apa, yönetim kurulu ile birlikte, Gaziantep Ticaret İl Müdür Vekili Bilal Yazıcı’yı ağırladı. Başkanlar genel konuların yanı sıra, 15 Temmuz’da yaşanan olayları değerlendirirken, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Ortak Birlik Ve Beraberlik Mesajı
Gaziantep Ticaret İl Müdür Vekili Bilal Yazıcı, daha önce ağırladığı Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şubesi’ne iadeyi ziyarette bulundu. Başkanlar ziyarette yaptıkları kısa konuşmalarda 15 Temmuz’da yaşanan olaylara dikkat çekerek, milli iradenin tarihi bir zafer kazandığına dikkat çektiler. Yaşananların ticari hayatı endişe edecek boyutta etkilemediğini dile getiren Başkanlar, Ülkemiz ve kentimiz kısa sürede tekrar yükselişine devam edeceğini söyledi.



TÜMSİAD yönetimi olarak Gaziantep Ticaret İl Müdür Vekili Bilal Yazıcı’yı ağırlamaktan büyük onur duyduklarını dile getiren Başkan Kazım Apa, ‘’Ülkemiz kritik bir süreçten geçiyor. Bu süreçte birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek şer odaklarına karşı durmalıyız. Bu nedenle Gaziantep’teki demokrasi nöbetine devam devam ediyoruz.’’ Dedi.

Milli İrade gücünü gösterdi.

Gaziantep Ticaret İl Müdür Vekili Bilal Yazıcı ise daha önce kendisini ziyaret eden TÜMSİAD yönetiminde iadeyi ziyarette bulunduklarını dile getirerek, ‘’ 15 Temmuz gecesi yaşanan olaylar hepimizi derinden sarstı. Büyük bir tehlike atlatıldı. Temennimiz tüm bu huzursuzlukların sona ermesi ve ülkemizin tekrar ticari, sanayi ve kısacası ekonomi alanında yükselişini sürdürmesidir’’ diye konuştu
Kaynak: İHA