Kaymakam Aydın'dan Hasta Ziyareti

Geçtiğimiz hafta görevine başlayan Selendi Kaymakamı Murat Aydın ilçede Selendi Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek "Geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Kaymakam Aydın'dan Hasta Ziyareti
Kaymakam Aydın’nın hastane ziyaretinde Devlet Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr Tunay Ataman Hakim Murat Ulusan ve İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Merve Mert eşlik etti. Kaymakam Aydın, Ramazan ayı başında hasta kabulüne başlayan 25 yataklı hastanede yatan Hastaları ziyaret etti. Hastalar ile sohbet eden Kaymakam Murat Aydın hastalara "Geçmiş olsun" dileklerini iletti. Kaymakam Murat Aydın ayrıca hastaneyle ilgili olarak, "Modern bir şekilde yapılan donanımı ile göz kamaştıran hastanemiz ilçe halkımıza sağlıklı bir şekilde hizmet edecek. Hastaneye dışarıdan bakıldığında adeta 5 yıldızlı bir otel gibi görünüyor. Yeni hastanemizin Selendi halkımıza hayırlı olmasını dileğiyle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Başhekim Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Tunay Ataman, ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek Kaymakam Aydın’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA