Başkan Atabay'dan Sosyal Belediyecilik Müjdeleri

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay sosyal belediyecilik kapsamında Didim Belediyesi bünyesinde kreş açılacağını ve Kadınlara yönelik imalathane kurulacağını müjdeledi.

Başkan Atabay'dan Sosyal Belediyecilik Müjdeleri
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay belediyenin yapacağı yeni çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulunurken Didimlilere de yeni müjdeler verdi. Başkan Atabay Didim Belediyesi bünyesinde halka yönelik kreş açacaklarını belirtirken “Kreşi Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Sarıgül sitesi yanındaki kaldırılan su depolarının olduğu alana açmayı planlıyoruz. Burası 1300 m2’lik bir yer ve 1 yada 1,5 ay içerisinde burayı tamamlayıp açma fikrimiz var. Kreş 80 yada 100 kişilik olarak ve tüm Didim halkına açık olacak.” dedi.

Başkan Atabay ayrıca Doğuş Holding belediyeye kadınların üretimi için hibe ettiği imalathane içinde çalışmaların başlatıldığını söyledi.

Atabay iki katlı atölye için ihaleye çıkıldığını belirterek bu iki hizmetin takipçisi olduklarını söyledi.



Başkan Atabay Liman yolu, Atatürk Bulvarı ile Cumhuriyet Caddesinin bakımının ve işlemlerinin Büyükşehir Belediyesine ait olduğunu fakat sürücülerin görüşünü engelleyen bitkilerin kesim ve bakımının büyükşehir ile görüşmelerinin ardından kendilerince yapılmaya başlandığını söyledi.

Kaynak: İHA