MASKİ'nin Mobil Tahsilat Aracı Yola Çıktı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nden, Turgutlulu vatandaşlara müjdeli haber geldi. MASKİ ‘Mobil tahsilat aracı’ ile hizmeti vatandaşın ayağına götürecek.

MASKİ'nin Mobil Tahsilat Aracı Yola Çıktı
MASKİ Genel Müdürlüğü, engelli ve yaşlı vatandaşlar için yapmış olduğu evde hizmet uygulamasına yeni bir uygulama ekledi. Vatandaşlar MASKİ’nin hayata geçireceği ‘Mobil tahsilat aracı’ ile mahallesinde hizmete kavuşacak. Turgutlu’da hizmet vermeye başlaması için yola çıkan aracı Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdür Vekili Mahmut Bilgen, Genel Müdür Yardımcıları Şehnaz Başaran ile Erdal Nohutçu, Abone İşleri Dairesi Başkanı Sevinç Deniz, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Mustafa Parmaksız ve Destek Hizmetler Dairesi Başkanı Mustafa Parlak teslim etti. Araçtan Turgutlulular, hem faturalarını yatırabilecek hem de kartlı su sayaçlarına bakiye yükleyebilecek. Aynı zamanda yapılandırılmış borçların taksit ödeme işlemleri de ‘Mobil tahsilat aracından yapabilecek. Araçların sayısı önümüzdeki günlerde artarak diğer ilçelerde de hizmet verecek.Vatandaşlar araçtan nakit ödemenin yanı sıra kredi kartı ile de işlem yapabilecek.

“MASKİ faydalı bir çalışmayı daha hayata geçiriyor”

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, aracın teslimini yaptıktan sonra Turgutlulu vatandaşlara hayırlı olmasını diledi. Memiş, “MASKİ faydalı bir çalışmayı daha hayata geçiriyor. Bu araç sayesinde vatandaşlar MASKİ hizmet binalarında yaptıkları birçok işlemi kendi mahallesinde yapma imkanı bulacak” dedi.

Araçta güvenlik önlemleri alındı

MASKİ Genel Müdür Vekili Mahmut Bilgen, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş’e, aracı tanıtarak özelliklerini anlattı. Tüm sistemsel donanımı MASKİ Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan araç içerisindeki ekipmanlar bir kazaya mahal vermemek adına sabitlendi.

İlk olarak Turgutlu’da çalışacak

MASKİ Genel Müdür Vekili Mahmut Bilgen, ilk olarak Turgutlu ilçesinde hizmet vermeye başlayacak olan Mobil Tahsilat Aracı ile ilgili bilgi verdi. Bilgen, “Vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet ulaştırabilmek için yeni uygulamalar sunmaya devam ediyoruz. Bu yeni uygulamamızla birlikte de hemşehrilerimiz büyük bir kolaylığa kavuşmuş olacak. Manisa’nın nüfusu en çok ilçelerinden biri Turgutlu. Bu nedenle pilot bölge olarak orayı seçtik. Aracımızı MASKİ Sorumlumuz Mehmet Yörük’e teslim ettik. Olumlu geri dönüşler alacağımıza eminim. İlerleyen dönemde araçlarımızın sayısını artırarak tüm ilçelerimize göndereceğiz. ‘Mobil tahsilat aracımızın hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA