Demirci'deki Kavşak Tehlike Olmaktan Çıktı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, Demirci ilçesine bağlı Yeşiloba-Yeşildere yolunda otların kapatması nedeniyle tehlike oluşturan kavşakta temizlik çalışması yaparak, vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı.

Demirci'deki Kavşak Tehlike Olmaktan Çıktı
Vatandaşların refahı, mutluluğu ve huzuru için il genelinde yoğun bir çalışma yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesine bağlı Yeşiloba-Yeşildere yolunda trafik açısından tehlike oluşturan otlarla kaplı kavşakta temizlik çalışması yaptı. Otların kavşağı kapatması nedeniyle sürücülerin görüş açısını düşüren ve trafik açısından tehlike oluşturan kavşakta çalışma yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekipleri, kavşağı otlardan temizleyerek, sürücülere ve vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların huzur ve güveni için çalıştıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kavşaktaki otların temizlenmesinin ardından sürücülerin güvenli bir şekilde yolu kullanmaya başladığını söyledi.

Yapılan çalışmalardan memnuniyet duyan Demircili vatandaşlar da, Başkan Ergün’e ve Manisa Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.
Kaynak: İHA