Vahşi Cinayetin Katil Zanlısı Kaçarken Astsubayı Yaraladı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde geçtiğimiz günlerde bir şahsı önce öldürüp sonra yaktığı iddia edilen ve katil zanlısı olarak aranan şahıs, kendisini yakalamak isteyen Jandarma ekiplerine ateş açtı. Şüpheli şahsın ateş açması sonucunda Turgutlu Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Başçavuş Mehmet Şanlı (42) yaralandı.

Vahşi Cinayetin Katil Zanlısı Kaçarken Astsubayı Yaraladı
Geçtiğimiz günlerde Turgutlu’ya bağlı Akçapınar Mahallesinde, Halil İbrahim Ceylan’ı vahşice katledip, yakan ve olayın 1 numaralı şüphelisi olan Salim Y., bir astsubayı yaraladı. Salim Y.’nin yerini tespit eden jandarma ekipleri ihbar üzerine şahsın olduğu bölgeye intikal etti ve şahsın teslim olmasını istedi. Teslim olmayan şahıs bölgeden kaçmaya çalıştı ve kaçarken emniyet güçlerine rastgele ateş açtı. Şahsın silahından çıkan saçmalar Jandarma Başçavuş Mehmet Şanlı’nın sol omzuna isabet etti ve astsubay yaralandı.

Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılan astsubay müdahalenin ardından ameliyata alındı. Yaralı astsubayın durumunun iyi olduğu ve konuyla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.
Kaynak: İHA