Turgutlulu Vatandaşlar Sokağa Döküldü

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde askeri kalkışmaya binlerce vatandaş tepki gösterdi ve sokağa döküldü. AK Parti İlçe Başkanlığı önünde toplanan partililer Atatürk Bulvarında yürüyüşe çıktı. Partililere Turgutlu halkı da katıldı ve binlerce Turgutlulu vatandaş hükümetin lehine sloganlar attı.

Turgutlulu Vatandaşlar Sokağa Döküldü
Askeri kalkışma nedeniyle çok sayıda vatandaş, destek amacıyla Turgutlu’da tepki yürüyüşü yaptı. "Dik dur eğilme Turgutlu seninle", "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları atan vatandaşlar sık sık tekbir getirdi. Turgutlu halkı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sokağa çıkma ve demokrasiye sahip çıkma çağrısına yanıt vererek sokağa indi.

Atatürk Bulvarına çıkan vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla yürüdü. Bazı vatandaşlar araçlarıyla ve balkonlarından destek verdi.

Binlerce vatandaş Atatürk Bulvarında yürüdü ve 50. Yıl alanına gelerek İstiklal Marşı okudu. AK Parti 22. Dönem Manisa Milletvekili Süleyman Turgut, meydanda yaptığı açıklamada, "Askeri kalkışmaya halkımız tepki gösterdi. Paralel yapının girişimi sonuçsuz kalacaktır. Allah’ın izniyle bu tür girişimlere halkımız tepkisini göstererek gerekli dersi verecektir” dedi.

Kaynak: İHA