2.Ordu Komutanlığı'nda Hareketli Saatler

Darbe girişiminin ardından Malatya 2.Ordu Komutanlığı’nda hareketli saatler yaşanıyor. Geceden itibaren polis ekiplerinin kuşattığı karargahta zaman zaman silah sesleri yükseliyor.

2.Ordu Komutanlığı'nda Hareketli Saatler
Zafer Mahallesi Mehmet Buyruk Caddesi üzerinde bulunan 2.Ordu Komutanlığı’nda darbe girişiminin ardından polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri alındı. Çok sayıda vatandaşında 2.Ordu Komutanlığı önüne gelerek beklemeye başlarken polis ekipleri komutanlığa giden caddeyi TOMA ve otobüslerle ulaşıma kapattı.

Zaman zaman kışla içerisinden silah seslerinin geldiği duyulurken zaman zaman hareketli dakikalar yaşandı. Bu sırada vatandaşların bulunduğu otopark kısmından bir şahsın pompalı tüfekle kışlaya doğru ateş ettiği öğrenilirken polis kışlaya yürümek isteyen vatandaşlara izin vermiyor.

Emniyet Müdürü Ömer Urhal’ın da geldiği 2.Ordu Komutanlığı’nın çevresinde çok sayıda iş makinesinin getirilmesi de dikkatlerden kaçmadı. Vatandaşlar gece boyunca sabahın ilk ışıklarına kadar bekleyişlerini sürdürürken gergin bekleyiş devam ediyor.
Kaynak: İHA