Vali Tapsız Kazımkarabekir İlçesini Ziyaret Etti

Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Kazımkarabekir ilçesini ziyaret etti.

Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Kazımkarabekir ilçesini ziyaret etti.

Tapsız ilk olarak Kazımkarabekir Kaymakamı Hakan Gönen'i ziyaret ederek, Gönen'den ilçenin mevcut durumu ve genel yapısı hakkında bilgi aldı.

Kazımkarabekir Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı'yı da ziyaret ederek, ilçenin durumu ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alan Tapsız, Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda ilçe birim amirleri, mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

Tapsız, burada yaptığı konuşmada, tüm kamu birimlerinde çalışanlardan özverili ve gayretli bir şekilde işlerini en güzel şekilde yerine getirerek kamu hizmetinin aksatılmadan yürütülmesini istedi.

Kamu çalışanlarından kendilerini her alanda geliştirmelerini ve yenilemelerini, elde ettikleri birikimleri vatandaşlara hizmet etme noktasında harcamalarını belirten Tapsız, 'Ülkemize ve milletimize hizmet etmek için buradayız. Şüphesiz, herkesin görev alanı farklı. Bizler hizmet etme noktasında en iyisini yapma gayretinde olmalıyız. Mazeret üreten değil, çözüm üreten olacağız.' dedi.

Bayrağın, bir milletin veya devletin varlığının sembolü olduğunun altını çizen Tapsız, şunları kaydetti:

'Onun önemi ve değeri, yüklendiği anlamından gelmektedir. Kişilerin, vatanlarına olan sevgisi, bayrak sevgisi ile eş değerdir. Bir kişi vatanını, milletini ne kadar çok seviyorsa, bayrağını da o derece sever ve ona sahip çıkar. Bu bakımdan, herhangi bir iş yeri veya kamu, kurum ve kuruluşunun bayrak direklerindeki Türk bayrağının rengi solmuş ve yırtılmış olmamasına çok dikkat edeceğiz.'
Kaynak: AA