Paşaköy'e Yeni Meydan Yapılıyor

Saruhanlı Belediyesi Paşaköy Mahallesinin çehresini değiştirmeye yönelik hazırladığı proje kapsamında cami bahçesindeki çalışmalarını tamamladı. Mahalle meydanındaki çalışmalar ise hızla devam ediyor.

Paşaköy'e Yeni Meydan Yapılıyor
Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada mahallelerde büyük bir değişim hamlesi başlattıklarını kaydetti.

Bu kapsamda Paşaköy Mahallesi için hazırladıkları değişim projesini uygulamaya koyduklarını ifade eden Başkan Yaralı, çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi:

“Hayata geçireceğimiz çalışmalar ile Paşaköy mahallemiz adeta kabuk değiştirecek. Bu doğrultuda merkez camiini boyadık, yeni bir şadırvan yaptık. Cami bahçesinin yer döşemeleri değiştirdik ve merdivenleri yeniledik. Şimdi de meydan düzenlemesine başladık. Paşaköy meydanını baştan aşağıya yenileyeceğiz. Mahalle meydanına kafeterya, süs havuzu, otopark, kamelyalı oturma alanları ve çocuk oyun parkı yapacağız.”

Paşaköy’deki çalışmaların hızla devam ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Yaralı, yapılacak hizmetlerin hayırlı olmasını dileyerek, “Halkımıza verdiğimiz her sözü yerine getiren bir yönetim anlayışıyla ilk günkü heyecanımızı koruyarak hizmet yolculuğumuzu sürdürüyoruz” dedi.

Kaynak: İHA