Minopolis'in En Yenisi Bekannt Wien

Minopolis Çocuklar Şehri’nde açılan Bekannt Wien Cafe-Restaurant, Avusturya lezzetlerine ufak dokunuşlar yaparak lezzetli bir menü ortaya çıkarıyor. Mekânın en özel lezzeti ise Viyana Şinitzel.

Minopolis'in En Yenisi Bekannt Wien
Önceki hafta Minopolis Çocuklar Şehri’nde açılışı gerçekleşen Bekannt Wien Cafe - Restorant, Bekannt Köfte, Wiener Şinitzel, Levrek Rulo gibi lezzetleriyle çocuklar ve ailelerini bekliyor. Avusturya kökenli Minopolis Çocuklar Şehri’nde açılan mekânın menüsünde de Avusturya ruhu hâkim. Bekannnt Wien’in en özel lezzeti ise içinde yerel dokunuşlar bulunan Viyana Şinitzel. Menünün en dikkat çekici lezzetlerinden biri de Minopolis Köfte. Köftenin iç dolgusu için kullanılan barbunya, fasulye kavurması da denilen Karadeniz mutfağının klasik, lezzetli ve doyurucu bir tarifinden oluşuyor.

Bekannt Wien tasarımıyla da Minopolis’in en iddialı köşelerinden biri olmaya aday. Ferahlık oluşturan masa düzeni, geçmişe gönderme yapan dekoratif detaylar ve retro döşeme ve koltuklar burada yemek keyfini daha da arttırıyor.
Kaynak: İHA