Kemer Belediyesi'nden Kırkpınar'a Davet Billboardu

Edirne Belediyesi tarafından 18-24 Temmuz 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali için Antalya Kemer Belediyesi, talep ettiği 25 adet billboardı kentin en önemli noktalarına asarak, Kemer halkını Kırkpınar’a davet etti.

Kemer Belediyesi'nden Kırkpınar'a Davet Billboardu
Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde mücadele eden birçok pehlivanın yetiştiği Antalya’da da Kırkpınar heyecanı yaşanıyor. Hem güreşçi, hem de izleyici sayısı ile önemli iller arasında yer alan Antalya bölgesinde yöre halkının ilgisini Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne çekmek isteyen Kemer Belediyesi, Edirne Belediyesi’nden Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’nin bu yılki billboardlarını talep etti ve kendi imkanlarıyla 25 adet billboard bastırarak, kentin çeşitli yerlerine astı.

Beldibi’nden Çıralı’ya kadar 150 kilometrelik bir alanda kentin en önemli noktalarına asılan billboardlarla Kemer Halkı 655 yıllık geleneğe davet edildi.

Öte yandan, Edirne Belediyesi tarafından merkez dışında İstanbul, Lüleburgaz, Süloğlu, Havsa, Uzunköprü ve Keşan’da billboard ve raketboard çalışmalarıyla vatandaşlar Kırkpınar’a davet edildi.
Kaynak: İHA