Düzce'de 'Aşmak İçin Hareket' Projesi

1718 Temmuz'da gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında engelli ve engelsiz çocuklar birlikte ata ve bisiklete binecek.

Türkiye Beyazay Derneği tarafından yürütülen, Anadolu Ajansı'nın global iletişim ortağı olduğu 'Aşmak İçin Hareket' projesi kapsamında Düzce'de 17-18 Temmuz'da düzenlenecek etkinlikle engelli ve engelsiz çocuklar birlikte ata ve bisiklete binecek.

Yapılan yazılı açıklamada, derneğin şimdiye kadar Türkiye'de ve dünyada birçok engelli ve yakınlarına hizmet götürdüğü belirtilerek, Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının destekleriyle başlatılan proje kapsamında etkinlikler düzenleneceği bildirildi.

Düzce Belediyesi, Türkiye Jokey Kulübü, Pony Club ve Düzce Atçılık ve Binicilik Derneğinin katkılarıyla, Türkiye Beyazay Derneği Düzce Şubesi evsahipliğinde 17-18 Temmuz'da engelli ve engelsiz çocukların birlikte ata ve bisiklete bineceği kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva, engelleri sporun kardeşliğiyle yıkacak olan bu kampanyayla engelli ve engelsiz bireyleri birlikte spor yapmaya davet etti.

Kaynak: AA