Bilgen Açıklaması 'MASKİ'nin Manisa İçin Yaptığı Yatırımların Duyurulması Önemli'

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdür Vekili Mahmut Bilgen, TRT İzmir Bölge Müdür Vekili Mevlüt Şahbaz’ı ağırladı. Müdür Vekili Bilgen, “Yaptığımız çalışmaların birçok mecrada takdir edildiğini görmek bizleri çok memnun ediyor. MASKİ’nin, Manisa için yaptığı yatırımların duyurulması önemli." dedi.

Bilgen Açıklaması 'MASKİ'nin Manisa İçin Yaptığı Yatırımların Duyurulması Önemli'
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün il genelinde yaptığı çalışmalar dikkat çekmeye devam ediyor. Bu kapsamda TRT İzmir Bölge Müdür Vekili Mevlüt Şahbaz, çevre ve toplumsal konulara değer verdiklerini belirtti.

Şahbaz, “MASKİ, kamu yararına hizmet veren bir Genel Müdürlük. Manisa’da çevreyi koruyacak önemli yatırımlara imza atılıyor. Yapılan bu yatırımlardan halkımızın haberdar olması için işbirliği ile hareket etme konusunda bir görüşme gerçekleştirdik” dedi.

‘Tüm Türkiye’yi ilgilendiren önemli yatırımlara imza atıyoruz’

MASKİ Genel Müdür Vekili Mahmut Bilgen, TRT İzmir Bölge Müdür Vekili ile önemli bir görüşme yaptıklarını ifade etti.

Bilgen, “Bizde idare olarak işbirliğine açığız. Tüm Manisa’yı hatta tüm Türkiye’yi ilgilendiren önemli yatırımlara imza atıyoruz. Yaptığımız çalışmaların birçok mecrada takdir edildiğini görmek bizleri çok memnun ediyor. TRT gibi önemli bir kanalın projelerimiz ile ilgili haber yapmak istemeleri bizleri memnun etti. TRT İzmir Bölge Müdür Vekili Mevlüt Şahbaz da Büyükşehir’in yapmış olduğu Katı Atık Bertaraf Tesisi ve MASKİ’nin yaptığı Atıksu Arıtma Tesisleri gibi çevre sağlığını koruyacak yatırımlara büyük önem verdiklerini söyledi.

Yaptığımız yatırımların duyurulmasından bizde büyük memnuniyet duyarız. Bölgesel yayınlarda Büyükşehir Belediyemizin ve MASKİ’nin, Manisa için yaptığı yatırımların duyurulması önemli.” dedi.

Kaynak: İHA