Başkan Çetinkaya, Vatandaşların Sorununu Dinledi

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi.

Sarıkavak Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya, Başkan Çetinkaya, Emniyet Müdürü Mustafa Karaarslan, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Çetinkaya, yaptığı konuşmada, mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları yerinde tespit etmek, halkla sorunlara çözüm bulmak amacıyla toplantılar düzenlediklerini söyledi.

Belediye olarak Sarıkavak Mahallesinde yaptıkları hizmetleri anlatan Çetinkaya, belediyenin imkanları dahilinde yürütülen hizmetlerin bazen zamana yayılabildiğini dile getirdi.

Çetinkaya, 'Bugün sizlerle sorunları dinlemek ve ortak çözüm aramak amacıyla bir araya geldik. Sadece belediye değil, başka sorunlarınızın da olabileceğini değerlendirerek emniyet müdürümüz başta olmak üzere, Büyükşehir Belediyesi koordinatörümüz ve muhtarımızla sizlerle toplandık.' dedi.

Konuşmasının ardından vatandaşları dinleyen Çetinkaya, vatandaşlardan gelen yol, içme ve sulama suyu sıkıntısı, sokak aydınlatmaları, Sarıkavak Deresinin ıslahı ve çöp toplamasıyla ilgili talepleri not aldı.

Vatandaşlardan gelen taleplerin hepsinin haklı ve yerinde talepler olduğunu belirten Çetinkaya, Sarıkavak'a kanalizasyon çalışması yapıldığı ve buna bağlı olarak yollarda bozulmalar olduğunu anlattı.

En kısa sürede yolların yapımı konusunda çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Çetinkaya, 'İçme ve sulama suyu konusunda bazı bölgelere içme suyu sıkıntımız olduğunu gördük, bu konuda büyükşehir belediye koordinatörümüz gerekli çalışmayı yapacak.' diye konuştu.

Kaynak: AA