Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'den Yardımlaşma Örneği

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gülüç Belde Belediye Başkanı Mustafa Gökan Demirtaş’ı ziyaret etti.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'den Yardımlaşma Örneği
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gülüç Belediyesi’nin sünnet şölenine katılmadan önce Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş’ı makamında ziyaret etti. Gülüç Belediye Başkanı Demirtaş, düzenledikleri sünnet şölenine destek veren sponsorların yanı sıra Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e de şilt ve çerçeveli Atatürk fotoğrafı hediye etti. Başkan Tekin’in kendilerine her zaman büyük destek verdiğini ve her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Demirtaş, “Alaplı Belediye Başkanımız Sayın Nuri Tekin, ilçesine çok başarılı hizmetler yapıyor. Herkes de kendisini takdir ediyor.Göreve başladığımız günden bu yana da kendisi her zaman yanımızda oldu, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de, Gülüç Belediyesi ve Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş ile iyi bir yardımlaşma ve dayanışma örneği sergilediklerini belirterek, “Gülüç Belediyesi’ne ve Gülüç’e katkılarımız bundan sonra da devam edecek. Gülüç Belediyesi’nin başarılı hizmetleri Gülüç halkı gibi bizleri de gururlandırıyor. Bu hizmetlerinin artarak devam etmesini diliyorum. “ dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gülüç Belediyesi Sünnet Şöleni’ne katkı veren sponsorlara da Gülüç Belediyesi adına şilt takdim etti. Başkan Tekin, ardından Sünnet Şöleni’ne katıldı.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in Gülüç ziyaretine, CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun ve Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Sümer de eşlik etti.
Kaynak: İHA