Zeytin Dalı Ekibinden Temizlik Çalışması

Mudanya Belediyesi Zeytin Dalı ekibi, Mudanya-Tirilye arasındaki kilometrelerce alanı temizledi.

Mudanya Belediyesinin projeleri arasında yer alan Zeytin Dalı Projesi çalışmalarına devam ediyor. Zeytin Dalı ekibi, Mudanya-Tirilye arasında temizlik çalışması gerçekleştirdi. Geçtiğimiz yıl yaptıkları çalışmalarla özellikle kırsal alanda köy meydanları, camiler, köy konakları, sağlık ocakları, umumi tuvaletler, misafirhaneler ve muhtarlık binalarında temizlik gerçekleştiren ekipler, yollarda da temizlik çalışmalarına başladı.

Mudanya’nın en uzak mahallesine kadar hizmetlerini götürdüklerini belirten Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 'Mudanyamızın ihtiyaçları olan hizmetlerle daha yaşanılabilir bir Mudanya adına hizmet vermeye devam edeceğiz. Mudanya Belediyesi halkın belediyesidir.' dedi.

Ekibin geçtiğimiz yıl başlattığı temizlik çalışmalarının bu yıl da özellikle kırsal alanda tüm hızıyla devam edeceğini belirten Türkyılmaz, 'Yaz aylarında artan nüfusa doğru orantılı olarak ilçemizde çevre kirliliği de artıyor. Tertemiz bir Mudanya oluşturmak için tüm ekiplerimiz çalışıyor. Vatandaşlarımızdan çevreye karşı duyarlı olmalarını ve yaşadıkları alanları temiz tutmalarını istiyoruz.' diye konuştu.

Kaynak: AA