Yavru Kedi Ve Köpeğin Oyun Dostluğu

Giresun'da aynı evin bahçesini paylaşan yavru kedi Sarman ve yavru köpek Caki birbirleriyle kardeş gibi oyun oynayarak eşine az rastlanır dostluk sergiliyor.

Tirebolu ilçesinde aynı evin bahçesini paylaşan yavru kedi Sarman ve yavru köpek Caki birbirleriyle kardeş gibi oyun oynayarak eşine az rastlanır dostluk sergiliyor.

İlçenin Özlü köyünde tatillerde ailesiyle ikamet eden Ayşe Gündüz, hayvan sevgisiyle kedi ve köpeklere adeta çocukları gibi bakıyor. Gündüz'ün sevgisiyle bir arada büyüyen yavru kedi Sarman ve köpek Caki adeta cinslerinin farkında olmadan yaşıyor.

Gündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sarman ve Cakinin hemen hemen aynı boyutta olmalarının da etkisiyle birbirlerine bir hayli yakınlık gösterdiğini ve iki yavrunun canlarını acıtmadan oyun oynadıklarını, hiç bir zaman kavga etmediklerini ifade etti.

Yavru köpek Caki'nin kendilerine geldiğinde çok küçük ve zayıf olduğunu belirten Gündüz, köpeği iyi bir bakımla iyileştirebildiklerini söyledi.

Etraftaki diğer bir kedinin yavrusu olan 2,5 aylık Sarman'a da bahçede baktıklarını ifade eden Gündüz, 'İkisi de daha bebekler. Kedi ve köpeği de dostluk sarmış. İki yavrunun da bir cinsi yok, satın almadık. Köpeği bir yakınımız verdi, kedi de diğer kedilerden birinin yavrusu. Annem, babam ve ben bakıyoruz.' diye konuştu.

Gündüz, kedi ve köpeğin bir arada sevgiyle büyüdüğü takdirde dostluklarının da baki olacağına işaret ederek, 'Sanki Caki ve Sarman kedi ile köpek olduklarının farkında değiller, ikisi de sürekli birbiriyle oynuyor. Caki ufak ve yaramaz diğer kedilerle de oynamak istiyor.' ifadesini kullandı.

Kedi ve köpeklerin hayatları boyunca barış içinde olabileceğini dile getiren Gündüz, iki farklı karakterin sevildiklerini hissedildiğinde aynı çatı içerisinde dostça yaşayabildiğini kaydetti.

Kaynak: AA