MHP Rize'de Şok İstifa

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pazar İlçe Başkanı Erdoğan Pınar ve başkanlık divanı üyeleri görevlerinden istifa etti.

MHP Rize'de Şok İstifa
MHP Pazar İlçe Başkanı Erdoğan Pınar, istifasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Aralık 2014’de MHP olağan kongresi ile seçildiğim ilçe başkanlığından 13 Temmuz 2016 tarihi itibarı ile istifa ettim. Çünkü ülkemiz içte ve dışta büyük tehditlerle karşı karşıya. Yolsuzluk ve bölücülük faaliyetleri had boyutta. Ülkemiz insanı özellikle 1 Kasım seçimlerinden sonra MHP ve ülkücü kadrolardan beklentileri çok fazla. Ülkücü kadronun birlik ve beraberlik içinde beklentileri görmesi ve cevap vermesi gerekiyor. İşte bu beklentilere cevap verilmesi yolunda katkımız olacağı düşüncesi ile başta şahsım olmak üzere tüm başkanlık divanı istifa etmiş bulunmaktayız. Bu istifamızın hayırlı olacağını düşünmekteyiz. Dostlarımıza saygı ile duyururum” dedi.

Kendisiyle birlikte başkanlık divanı üyelerinin de istifa ettiğini kaydeden Pınar, “Başkan yardımcılarım Rahmi Biber, Muhittin Ayrılmış ve Genel sekreterimiz Ali Akgün, Genel Muhasip Zafer Demirçelik de istifalarını verdiler. Yönetim Kurulu’ndaki diğer arkadaşlarımız ise kararlarını serbest iradeleri doğrultusunda vereceklerdir” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA