Meram'a Farklı Konseptte Park

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, farklı özellikleriyle ilçeye değer katacak olan Dedekorkut Mahallesi’ndeki park alanındaki çalışmaları denetledi.

Meram'a Farklı Konseptte Park
Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Dedekorkut Mahallesi Sivaslı Ali Kemal Caddesi üzerinde yapımı devam eden park alanında incelemelerde bulundu.

İlçe genelinde ihtiyaç duyulan park ve çocuk oyun alanlarını yapmaya devam ettiklerini belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Bu kapsamda Dedekorkut Mahallesi Sivaslı Ali Kemal Caddesi üzerinde başlamış olduğumuz park alanındaki çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. 10 bin metrekarelik alanı kapsayan ve kameriyeler, süs havuzları, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, ‘atlayan havuzlar’ diye tabir edilen özel havuzlarıyla birlikte farklı bir konseptte Meram’a yeni bir park daha kazandırmış olacağız” dedi.

“2023 hedefleri için daha fazla gayret gösteriyoruz”

Ağustos ayının sonu itibariyle bu parktaki çalışmaları tamamlayarak halkın istifadesine sunmayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Toru, sadece yeşil alanlar değil çocuk oyun grupları, fitness alanları ve altyapı çalışmalarıyla halkın ihtiyaç duyduğu tüm sosyal donatıları ilçeye kazandırmak için seferber olduklarına dikkat çekerek, “Daha güzel, daha sağlıklı ve yaşanılabilir bir Meram için parklarımızı, sosyal donatılarımızı, spor alanlarımızı arttırarak halkımızın istifadesine sunmak için azami gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda Aşkan Mahallemize yeni bir spor merkezi kazandıracağız. Yine Dr. Ahmet Özcan Caddesi üzerinde inşaatı devam eden spor merkezini de 10. ayda tamamlayacağız. Belediye hizmet binamızın yan tarafında bulunan; yarı olimpik yüzme havuzları, fitness alanları, Türk hamamı, saunasıyla, ofisleri ve iş merkezleri olan tesisi de yılsonuna kadar tamamlamış olacağız. Bu şekilde yeşil Meram’ın spor tesislerini ve yeşil alanlarını artırarak Meram’ın 2023 hedeflerine ulaşması için daha fazla çalışmaya gayret ediyoruz. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA