Gençler, İhlas Vakfı'nın Yaz Kamplarında Yorgunluk Atıyor

İhlas Vakfının otuz beş şehirde bulunan öğrenci yurtlarında her yıl düzenlenen yaz okulu organizasyonları bu yılda gençlere hizmet vermeye başladı.

En çok rağbetin olduğu Bahçelievler Öğrenci Yurdu Yaz Kampı, Gençlik ve Spor Bakanlığının Sakarya Pamukova’da tabiat ile iç içe bulunan sosyal tesislerinde devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bahçelievler Yurt Müdürü ve Kamp Sorumlusu Osman Gül, “Türkiye’nin çeşitli kentlerinde gelen gençlerimizin kamp süresince hoşça vakit geçirmeleri için özel programlar hazırladık. Bu programlar dâhilinde sosyal aktiviteler, spor, gezi, piknik ve diğer etkinlikler yer alıyor. Bu kamp ile geçtiğimiz eğitim döneminin yorgunluğunu çocuklarımızın üzerinden atarak gelecek eğitim dönemine zinde bir şekilde girmelerini sağlayacağız” dedi.

Kampın son derece faydalı geçeceğine inandığını söyleyen Gül, rehber öğretmenler Muzaffer Durgut, İbrahim Yalçın ve Ömer Kapancı’nın da değerler eğitimi kapsamında gençlere milli ve manevi değerlerimizi anlatacaklarını ifade etti.

Gül, son olarak Pamukova’daki kamp merkezinin kapılarını gençlere açan Gençlik ve Spor Bakanlığına İhlas Vakfı adına teşekkür ettiğini söyledi.

Kaynak: İHA