Denizli Valisi Altıparmak, Çivril Ve Baklan İlçelerini Ziyaret Etti

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, vatandaşlarla tanışma ve inceleme ziyaretleri kapsamında ilk ziyaretini Çivril ve Baklan ilçesine yaptı.

İlçe kaymakamı Orhan Burhan'ı makamında ziyaret eden Altıparmak, burada ilçe hakkında brifing aldı, sorunların giderilmesi için ilgili daire müdürlerine talimat verdi.

Çivril eski Hükümet Konağında incelemede bulunan ve daha sonra İlçe Halk Kütüphanesi toplantı salonuna geçen Altıparmak ve beraberindeki heyet, burada daire müdürleri, ilçedeki muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

Altıparmak, daha sonra Çivril Belediyesi Başkanı Gürcan Güven'i ziyaret etti. Bu ziyaretin ardından 13 yaşındaki 7. Sınıf öğrencisi Davut Bahçıvanoğlu ile ettiği sohbetin sonunda öğrenciye kitap hediye eden Altıparmak, öğrencinin davetini de kırmayarak babasının iş yerine gitti, öğrencinin babasıyla bir süre sohbet etti.

Altıparmak, Çivril ilçesi ziyareti kapsamında, şehit Piyade Er Ömer Kağan Kandemir'in babası Ergun Kandemir'e taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Altıparmak, Çivril ilçe ziyaretinin ardından 25 yıl önce Kaymakam olarak görev yaptığı Baklan ilçesinde ziyaretlerini sürdürdü.

Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Altıparmak, 25 yıl sonra Denizli Valisi olarak Baklan'da olmanın ayrı bir mutluluğunu yaşadı. Ziyarette Baklanlılar adına Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, ilçenin anahtarını Altıparmak'a takdim etti.

Kaymakamlık yaptığı dönemde tanıştığı bazı kişilerle sohbet eden Altıparmak, daha sonra Baklan Hükümet Konağına geçerek Kaymakam Fethi Savran'ı makamında ziyaret ederek, ilçe hakkında bilgi aldı.

Altıparmak, 25 yıl önce kaymakam olarak görev yaptığı Baklan'da hasret giderdiğini ifade ederek, ziyaretlerine diğer ilçelerde devam edeceğini belirtti.

Kaynak: AA