Uşak Belediyesi Şehit Ailelerini Karadeniz Turuna Gönderdi

Uşak Belediyesi’nin sponsor olduğu Karadeniz turu Şehit Aileleri Derneğiyle ortaklaşa düzenlendi. Kafile dün akşam saat 20:00 da Uşak’tan hareket etti.

Uşak Belediyesi Şehit Ailelerini Karadeniz Turuna Gönderdi
Kafile Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin ondan sonra Gürcistan’ın Batum şehrine geçecek. Dönüşte şehzadeler şehri Amasya’da bir gece konaklayacak. Buranın tarihi ve kültürel yerlerini gezilecek. Pazartesi günü gece 23:00 gibi Uşak’a dönüş planlanıyor.Tura 44 şehit ailesi ve yakını katıldı.

Uşak Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Şakir Çakır tura sponsor olan Uşak Belediyesine ve Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a teşekkür etti. Çakır; "

Belediye Başkanı Nurullah Cahan sağ olsun konu şehit aileleri olduğu zaman ilgilidir. Desteğini hiçbir zaman esirgemez. Kendisine buradan çok teşekkür ediyoruz.

Geziyi düzenlememiz sebebi şehit ailelerimizin birbirleriyle yakınlaşması, kaynaşması. Şehit aileleri biraz daha hassas oluyorlar. Üzgün oluyorlar. Böyle bir geziyle bir nebze onlara moral vermek, acılarını paylaşarak azaltmak ve güzel zaman geçirmelerini sağlamak istedik. Onlardan da güzel geri dönüşler alıyoruz ve son derece mutlu oluyoruz. Gittiklerimiz yerlerde şehitlikleri de ziyaret edeceğiz zaten çok bilinçli bir rehberimiz bize her konuda yardımcı oluyor kendisine teşekkür ediyoruz.

Tur şirketinin sahibi Saim Erdem de konuyla ilgili olara k şunları söyledi; " Uşak Şehit Ailelerinin Karadeniz gezisinde katkılarından dolayı Uşak Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan’a ve emeği geçen dernek başkanı Sayın Şakir Çakır’a teşekkür ediyoruz. Bu organizasyonun içinde olduğumuz için şirketim ve şahsım adına çok mutluyum. Allah kaza bela vermeden gidip gelmek nasıp etsin" dedi.

Kaynak: İHA