Foça'da Renkler Dans Etti

Foça Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerlerinin eserlerinden oluşan fotoğraf ve resimler Foça Belediyesi Sosyal Tesisi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Çeşitli tekniklerle oluşturulmuş fotoğraflar ile taş ve ahşap dahil değişik zeminlere işlenmiş resimlerde renkleri dans ettiren eserlerden oluşan sergi, ilk günden büyük ilgi gördü.

Foça'da Renkler Dans Etti
Açılışı yapılan sergiye Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Foça Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Kemal Bulut, daire başkanları ve belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, kursiyerler ile vatandaşlar katıldı.

Ağırlıklı olarak Foça’nın resmedildiği çalışmalarda doğal ve tarihi güzelliklerin yanı sıra; ilçe merkezi, mahalle ve köylerdeki günlük yaşam, ana geçim kaynağı olan turizm, balıkçılık ve tarım da konu edildi. Sergide; yağlı, sulu boya ve kara kalem olmak üzere 250’yi aşkın tablo ile 100 fotoğraf yer alıyor. Resim öğretmeni Neşe İşcanlı ve fotoğraf öğretmeni Mehmet Akyürek’in eğitim verdiği kurslara katılan öğrencilerin resim ve fotoğrafları da büyük ilgi gördü. Öğrencilerin 20 resim ve 15 fotoğrafı sergide yer aldı.

15 Temmuz Cuma akşamına kadar 10.00-24.00 saatleri arasında açık kalacak sergide satış da yapılıyor.
Kaynak: İHA