Belediye Başkanı Kara, Bakanlar İle Görüştü

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Ankara’da 3 bakanla görüştü.

Belediye Başkanı Kara, Bakanlar İle Görüştü
Belediye Başkanı Hasan Kara, ilk önce Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu ifade ederek, “Bu ziyarette Kilis’in okul konusunu konuştuk. Kendileri de şehir merkezinde bulunan lise seviyesindeki okulları şehir dışına taşıyarak, kampüs okul yapacakları müjdesini verdi. Kendilerine Kilis’e verdikleri destekten dolayı şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ı ziyaret ederek görevinde başarılar dilediğini ifade eden Kara, “ Bu ziyarette özellikle Kilis’i ve Kilis’te yapılacak projeleri, Kilis - Gaziantep yolunu, Kilis - Akbez yolunu, Resul Osman Dağına yapılacak mesire alanını, Şeyh Mansur kavşağı yolunu ve diğer işleri konuştuk. Kendilerine verdikleri destekten dolayı Kilis halkı adına şükranlarımı arz ediyorum” şeklinde konuştu.

Son ziyaretinde ise AFAD’tan sorumlu Başbakan Yardımcı Veysi Kaynak ile gördüğünü ifade eden Kara, “Kendilerine yeni görevlerinde başarılar dileyerek, Kilis’i ve Kilis’in sorunlarını konuştuk. Kilis’e yapacakları yardımlarından dolayı kendilerine teşekkürlerimi arz ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA