11.Uluslararası Beyşehir Göl Etkinlikleri Ve Tarım Fuarı

Beyşehir'de düzenlenecek, 11.Uluslararası Beyşehir Göl Etkinlikleri ve Tarım Fuarı 29 temmuz'da başlayacak.

Festival yapımcısı firmadan yapılan yazılı açıklamada, Beyşehir'de önceki yıllarda Beyşehir Göl Festivali adı altında düzenlenen festivalin bu yıl Beyşehir Belediyesi ile '11.Uluslararası Beyşehir Göl Etkinlikleri ve Tarım Fuarı' adı altında düzenleneceğini bildirildi.

Beyşehir Gölü'nde düzenlenecek etkinliklerde offshore yarışlarının yanı sıra Türkiye Su Jeti Şampiyonası ve Fly Board yarışlarının da gerçekleştirileceği belirtildi.

İlçe ve göl üzerinde ilk kez olacak çok sayıda etkinlik, aktivite ve programın yer alacağı ifade edilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

'Daha önce 4 gün olarak gerçekleştirilen festival 20 gün sürecek. Programın ilk günü mehter takımı ve halk oyunlarıyla başlayıp, Mustafa Ceceli konseriyle sona erecek. İkinci günde Orhan Kılıç'ın tek kişilik gösterisi sahnelenecek. Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncularının özel gösterisi ve imza gününün yer alacağı programda Süheyl-Behzat Uygur Tiyatrosu'nun 'Marko Paşa' adlı oyunu yer alacak. Abdurrahman Sadien Kur'an-ı Kerim tilavetinde bulunacak. Canavar arabalar ve sirk gösterilerinin izleyenlerle buluşacağı festivalde Türk Yıldızları gösterisi ve offshore yarışları izlenebilecek. Program, Uğur Arslan ve Uğur Işılak konseriyle sona erecek.'

Kaynak: AA