Yumrukçu genç Beyaz Haber'e konuştu

İstanbul Fatih'te sigara içen genci yumruklayarak hastanelik eden şahıs Beyaz Haber'e konuştu. Ufuk Tekel, oruç tutmadığı için gence saldırdığı yönünde çıkan haberlere tepki gösterdi.

Yumrukçu genç Beyaz Haber'e konuştu
Yumrukçu genç Beyaz Haber'e konuştu
Geçtiğimiz ay İstanbul'da çay ocağı işleten Ufuk Tekel çalıştığı mağazanın önünde sigara içen Gökay Çetin'i yumruklayıp hastanelik etmişti. Olayın ardından gözaltına alınan Tekel, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İddiaların odağındaki o isim sadece Beyaz Haber'e konuştu.

'BİR ANLIK GAFLETLE...'
Eşi hamile olduğu için Gökay Çetin'i uyardığını ifade eden Tekel, 'Motorumla alıveriş mağazasına gidiyordum. Beni uyarmadı, bana direkt vurdu diye tabirde bulunmuş ama ben orda uyardım. Videonun tamamı hakimde de savcıda da mevcuttur. Siz buranın çalışanısınız sizin böyle yapmamanız lazım deyip gidiyorum. Benim arkamdan 'Bir biz mi içiyoruz? Bizi mi görüyorsunuz?' şeklindeki konuşması üzerine bir anlık gafletle dönüp vurdum.' dedi.

'EŞİM HAMİLE OLDUĞU İÇİN UYARDIM'
Tekel, oruç tutmadığı için gence saldırdığı yönünde çıkan haberlere tepki gösterdi. Tekel, 'Bu olay çok uzadı. Herkes farklı yere çekmeye çalışıyor. Oruç tutmuyor diye vurdu dediler, sigara içiyor diye vurdu dediler. Bunların alakası yok. Ben de sigara içen biriyim. Ben de oruç tutan biriyim. Ben sadece eşim hamile olduğu için, sigara dumanı geldiği için uyardım' ifadesini kullandı.